Sale! Μάρσιπος Cybex Platinum Yema Click Leather Stardust Black Μεγαλύτερη προβολή

Μάρσιπος Cybex Platinum Yema Click Leather Stardust Black

468738

518000655

YEMA CLICK LEATHER STARDUST BLACK/BLACK PU1 ΜΑΡΣΙΠΟΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

349,00 €

349,95 €

-0,95 €

Περιγραφή

Εμπνευσμένοι από τα περίτεχνα υφάσματα των διεθνών σχεδιαστών μόδας, οι μάρσιποι Yema της σειράς Cybex Platinum, όχι μόνο θέτουν νέα πρότυπα λειτουργικότητας, αλλά τραβούν πραγματικά το βλέμμα, ενώ οι κρυφές λειτουργίες εστιάζουν την προσοχή στο σχεδιασμό.
Τους πρώτους μήνες της ζωής ενός βρέφους, είναι σημαντικό να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη σωματική επαφή μαζί του. Οι μάρσιποι Cybex δημιουργούν την τέλεια σύνδεση μεταξύ μητέρας και παιδιού, ενθαρρύνοντας έναν στενό δεσμό και μια βαθιά αίσθηση ασφάλειας. Ξαπλωμένο στο στήθος, ένα μωρό μπορεί να ακούσει τον καρδιακό παλμό της μητέρας, που του ήταν τόσο οικείο μέσα στη μήτρα. Η επαφή με το δέρμα, η ζεστασιά και οι μυρωδιές κάνουν τα βρέφη να αισθάνονται προστατευμένα και ασφαλή.
Οι μάρσιποι Yema όχι μόνο προάγουν την υγιή ανάπτυξη, αλλά κάνουν μια τολμηρή σχεδιαστική πρόταση.Ο Cybex Platinum Yema Click είναι ένας μάρσιπος που ασφαλίζει με μηχανισμό κλιπ, ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα με ένα κλικ, ενώ ο ίδιος αυτός μηχανισμός σας επιτρέπει, επίσης, να προσαρμόσετε τον μάρσιπο στο σώμα σας πριν τον φορέσετε –έτσι, ετοιμάζεστε σε δευτερόλεπτα!
Το εργονομικό κάθισμα και το πολυλειτουργικό προσκέφαλο προσαρμόζονται στον σωματότυπο του μωρού (από τη γέννηση και μέχρι περίπου την ηλικία των 2 ετών), για άνετη και σωστή μεταφορά σε φυσική θέση καθίσματος με ανοιχτά πόδια, που ευνοεί την υγιή ανάπτυξη των αρθρώσεων των ισχίων του.3 θέσεις μεταφοράς του μωρού:
Μπροστινή θέση: Τα μωρά μπορούν να μεταφερθούν στο στήθος, από τη γέννηση. Ο μάρσιπος ευνοεί τη φυσική θέση με ανοιχτά πόδια, που βοηθά τις αρθρώσεις του ισχίου να αναπτυχθούν σωστά.
Πίσω θέση: Τα μωρά που μπορούν να στηρίξουν το κεφάλι τους και να κάτσουν (από περίπου 6 μηνών) μπορούν να μεταφερθούν στην πλάτη, διευκολύνοντας τους γονείς να αντέξουν το βάρος.
Πλάγια θέση μεταφοράς ισχίου: Τα μωρά που μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι τους (από περίπου 3-4 μηνών) μπορούν, επίσης, να μεταφερθούν στην πλάγια θέση. Αυτό τους επιτρέπει να ξεκουράζονται στον ώμο της μαμάς, ενώ να ανακαλύπτουν τον κόμο γύρω τους.Υγιεινή μεταφορά νεογέννητων έως και νήπιων
Χάρη στην πρόσδεση των ιμάντων ώμων στον ιμάντα μέσης ή στο κάθισμα, εξασφαλίζεται εργονομική θέση για μωρά οποιουδήποτε σωματότυπου.Υποστήριξη της φυσικής θέσης καθίσματος με ανοιχτά πόδια
Το κάθισμα ευνοεί τη φυσική θέση καθίσματος με ανοιχτά πόδια, για προσαρμογή στον σωματότυπο του μωρού και υγιή ανάπτυξη των ισχίων του.Πολυλειτουργικό προσκέφαλο
Πολυλειτουργικό προσκέφαλο και στήριγμα για τον αυχένα, που προσαρμόζονται και κρύβονται εύκολα. Για μωρά κάθε μεγέθους!Εργονομικό κάθισμα
Εργονομική θέση, χάρη στο ρυθμιζόμενο πλάτος της, μέσα από τον ιμάντα μέσης, που προσαρμόζεται πανεύκολα στο σώμα του παιδιού καθώς μεγαλώνει.
100% βαμβακερό ελαστικό ύφασμα, για να ταιριάζει σε παιδιά διαφορετικού μεγέθους και να προσφέρει τη βέλτιστη υποστήριξη.Άνετοι ιμάντες με επένδυση
Ιμάντες ώμων με άνετη επένδυση, για σταυρωτή ή παράλληλη τοποθέτηση (συμπεριλαμβανόμενου του ιμάντα στέρνου).
Μαλακός ρυθμιζόμενος ιμάντας μέσης, που εξασφαλίζει άνετη μεταφορά.Μόνο με ένα κλικ!
Εύκολο και γρήγορο σύστημα τοποθέτησης και αφαίρεσης, με ένα κλικ.Μηχανισμός κλειδώματος ασφαλείας
Παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια, για να μεταφέρετε το μωρό σας χωρίς κανένα άγχος.International Hip Dysplasia Institute:
Το IHDI συνιστά τη μεταφορά του μωρού με μάρσιπο για υγιή ανάπτυξη των ισχίων του, εφόσον εξασφαλίζεται η σωστή θέση μεταφοράς (θέση καθίσματος με ανοιχτά πόδια). Δεδομένου ότι όλοι οι μάρσιποι Cybex διασφαλίζουν τη σωστή θέση μεταφοράς, έχουν λάβει την αντίστοιχη πιστοποίηση "Hip Healthy" από το IHDI.

Χαρακτηριστικά

Yema Click
Μάρσιπος με κλιπ
0+ μηνών, 3,5-15 kg.
3 θέσεις τοποθέτησης του μωρού: Εμπρός με μέτωπο προς το γονέα (0+ μηνών), στο πλάι (3+ μηνών) και στην πλάτη (6+ μηνών).
Ελαστικό βαμβακερό ύφασμα, για τέλεια προσαρμογή σε μωρά διαφορετικού μεγέθους και βέλτιστη υποστήριξη.
Χρώμα: Leather Stardust Black - Black
Εργονομικό κάθισμα, με ρυθμιζόμενο φάρδος. Προσαρμοζόμενο προσκέφαλο και στήριγμα αυχένα. Γρήγορη πρόσδεση, με 1 κλικ. Μηχανισμός κλειδώματος ασφαλείας. Ενισχυμένοι ιμάντες μεταφοράς, με σταυρωτή ή παράλληλή τοποθέτηση. Μαλακή ενισχυμένη ζώνη μέσης.
0-24 μηνών

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες