Sale! Tommee Tippee Σετ μπιμπερό Advanced Anti-Colic Purple για νεογέννητα, σετ των 9 Μεγαλύτερη προβολή

Tommee Tippee Σετ μπιμπερό Advanced Anti-Colic Purple για νεογέννητα, σετ των 9

471973

422750

MOL. TT ADVANCED ANTI-COLIC ΣΕΤ ΣΕΤ ΜΠΙΜΠΕΡΟ PURPLE AAC STARTER KIT

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

50,76 €

56,40 €

-5,64 €

Περιγραφή

Σετ μπιμπερό Advanced Anti-Colic Tommee Tippee για νεογέννητα.
Το σετ περιλαμβάνει:

  • 2 πλαστικά μπιμπερό Advanced Anti-Colic μικρής ροής 150ml
  • 2 πλαστικά μπιμπερό Advanced Anti-Colic μικρής ροής 260ml
  • 2 θηλές Advanced Anti-Colic μεσαίας ροής
  • 1 βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό
  • 2 πιπίλες 0+ μηνών
Η βραβευμένη σειρά μπιμπερό Advanced Anti-Colic της Tommee Tippee είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσετε τα μωράκια να περάσουν όσο πιο ανώδυνα το στάδιο των κολικών. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός εγγυάται των περιορισμό των κολικών κατά 80%, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σύστημα διοχέτευσης του αέρα. Η μοναδική τεχνολογία που αποτελείται από 3 σημεία δράσης απομακρύνει τον αέρα από το γάλα και ταυτόχρονα η αστεροειδής βαλβίδα δεν επιτρέπει στο γάλα να κινηθεί προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει 80% λιγότερα αέρια και ενοχλήσεις και 100% περισσότερα χαμόγελα! Επιπλέον, ο ενσωματωμένος πλαστικός σωλήνας με αισθητήρα θερμότητας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά ότι το γάλα είναι στη σωστή θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορέσετε να ταΐσετε το μωρό σας με εύκολα και με ασφάλεια. Η θηλή διαθέτει πατενταρισμένες ραβδώσεις και μαλακή εύκαμπτη σιλικόνη ώστε να μιμείται τις κινήσεις του μητρικού στήθους. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση, στο καθάρισμα και στην αποστείρωση. Το 97% των μαμάδων τις συστήνουν για σίγουρη αποδοχή από τα μωράκια. Χωρίς BPA
Οι ορθοδοντικές πιπίλες της Tommee Tippee είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην εμποδίζουν τη σωστή ανάπτυξη των δοντιών. Η μαλακή θηλή από ανθεκτική σιλικόνη συμπιέζεται εύκολα και έτσι μειώνεται η πίεση στα δόντια και τα ούλα του μωρού επιτρέποντας τη φυσιολογική στοματική ανάπτυξη. Είναι οβάλ, συμμετρική και πλήρως αναστρέψιμη χωρίς ""λάθος"" πλευρά προς τα πάνω, έτσι η πιπίλα θα τοποθετείται πάντα σωστά στο στόμα του μωρού σας, ακόμα και όταν τη βάζει στο στόμα μόνο του.

Χαρακτηριστικά

Advanced Anti-Colic - Purple
Μπιμπερό για νεογέννητα
Πλαστικό
Θηλή σιλικόνης
Το σετ περιέχει: 2 μπιμπερό 150ml, 2 μπιμπερό 260ml, 2 θηλές μεσαίας ροής, 1 βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό, 2 πιπίλες 0m+.
Θηλή που μιμείται τις κινήσεις του μητρικού στήθους, με αντικολική βαλβίδα

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες