Νέο Sale! Παιχνιδιάρικο κέντρο δραστηριοτήτων Fisher-Price® 3 σε 1 με καθισματάκι GGC60 Μεγαλύτερη προβολή

Παιχνιδιάρικο κέντρο δραστηριοτήτων Fisher-Price® 3 σε 1 με καθισματάκι GGC60

446457

GGC60

FS ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 3ΣΕ1 ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν Παραγγελίας

79,99 €

99,99 €

-20,00 €

Περιγραφή

Το Παιχνιδιάρικο Κέντρο Δραστηριοτήτων 3 σε 1 προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού καθώς, το μωρό σας μεγαλώνει! Όταν το μωρό σας είναι μικρό (μέγιστο βάρος 11 κιλά) μπορεί να παίζει καθιστό. Το καθισματάκι περιστρέφεται 360° και με αυτό τον τρόπο, το βοηθά να εξερευνήσει γύρω του, όλες τις δραστηριότητες - παιχνίδια. Μετά, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να τοποθετήσετε την επιφάνεια σχημάτων στο πάτωμα αφήνοντας, γύρω γύρω τα παιχνίδια του κέντρου δραστηριοτήτων, ώστε το μωρό σας να παίζει καθιστό με πολλούς τρόπους. Και όταν το μωρό σας είναι έτοιμο να σταθεί όρθιο και να περπατήσει, βάλτε την επιφάνεια σχημάτων στη θέση του καθίσματος μετατρέποντάς το, σε παιδικό τραπεζάκι δραστηριοτήτων! Αυτό το ανοιχτό κέντρο δραστηριοτήτων είναι γεμάτο με παιχνίδια που ακολουθούν την ανάπτυξη του μωρού σας μέρα με τη μέρα. Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι:

  •  Κινητική ανάπτυξη: Καθώς, το μωρό σας μεγαλώνει και παίζει, είτε στριφογυρίζοντας στο κάθισμα είτε ύστερα, όρθιο, περπατώντας γύρω από το τραπεζάκι, οι κινητικές του ικανότητες αναπτύσσονται μέσα από το παιχνίδι!
  • Αισθήσεις: Μία ποικιλία υφών, έντονα χρώματα και διασκεδαστικοί ήχοι κουδουνίστρας ενισχύουν την αίσθηση της αφής, της όρασης και της ακοής.
  • Περιέργεια και ανακαλύψεις: Καθώς, το μωρό σας εξερευνά όλες τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας σχημάτων, μαθαίνει να δοκιμάζει όλες τις εναλλακτικές και να βρίσκει τελικά ποια είναι η σωστή θέση του κάθε σχήματος! Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει στο παιδί την κατανόηση των σχημάτων και των μεγεθών!

Χαρακτηριστικά

Παιχνιδιάρικο κέντρο δραστηριοτήτων 3 σε 1 με καθισματάκι
0+ μηνών
Διαστάσεις: Μ: 51 x Π: 18,5 x Υ: 45 cm.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€
παράδοση σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες