Sale! Στρώμα GRECO STROM Ορφέας με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό (έως 74x140cm) Μεγαλύτερη προβολή

Στρώμα GRECO STROM Ορφέας με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό (έως 74x140cm)

443375

VRE.ORP.COT.001

ΣΤΡΩΜΑ ΟΡΦΕΑΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΖΑΚΑΡ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ 66-74x131-140

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

87,29 €

97,00 €

-9,71 €

Περιγραφή

Εάν θέλετε να προσφέρετε στο μωράκι σας ένα ορθοπεδικό στρώμα μεγάλης σταθερότητας και εξαιρετικής αντοχής, το στρώμα Ορφέας είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε...Η τεχνολογία ελατηρίων Baby Bonnell Spring Unit 200B προσφέρει εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος Bonnell, δημιουργώντας έναν ισχυρό πυρήνα, που επιπλέον προάγει τη διαπερατότητα του αέρα.Η στρώση από κοκοφοίνικα προσφέρει ελαστικότητα και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, εξασφαλίζοντας τον άριστο αερισμό του στρώματος. Επιπλέον, το αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας Foam support υποστηρίζει περιμετρικά το στρώμα. Ένας άνετος και υγιεινός ύπνος για το μωρό σας!Κάλυμμα με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό, Jacquard Cotton, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό βαμβάκι, που χαρίζει άνεση και απλή αίσθηση για ξεκούραστο ύπνο. Είναι φλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό, χωρίς βαρέα μέταλλα και πτητικές ενώσεις. Επιπλέον, έχει υποστεί επεξεργασία βραδείας κάυσης, που επιβραδύνει την εξάπλωση της φλόγας. Αφαιρείται για στεγνό καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά

Ορφέας - Ζακάρ βαμβακερό
Στρώμα βρεφικού κρεβατιού
Διατίθεται σε όποια διάσταση επιθυμείτε, κατόπιν παραγγελίας, από 66 έως 74 cm πλάτος και από 130 έως 140 cm μήκος. Ύψος: 14 cm.
Εσωτερικό υλικό: Κοκοφοίνικας, Ελατήριο Bonnell. Ύφασμα ζακάρ: 60% Cotton 40% Polyester, βραδύκαυστο - Πιστοποίηση Oeko-Tex 100.
Αφαιρούμενο κάλυμμα και περιμετρικό φερμουάρ στο στρώμα.
Στεγνό καθάρισμα.
Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου: EN 16890:2017.
3 χρόνια εγγύηση.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.
Στρώμα κρεβατιού (έως 74x140cm)

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες