Στρώμα GRECO STROM Θέτις με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό (έως 74x140cm) Μεγαλύτερη προβολή

Στρώμα GRECO STROM Θέτις με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό (έως 74x140cm)

444240

VRE.THE.ANT.001

ΣΤΡΩΜΑ ΘΕΤΙΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚO ΕΛΑΣΤΙΚΟ 66-74x131-140

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

307,00 €

Περιγραφή

Το στρώμα Θέτις, κατασκευασμένο από αφρό μνήμης Memory foam Viscopur, ελαχιστοποιεί τα σημεία πίεσης και δημιουργεί συνθήκες "έλλειψης βαρύτητας", προκαλώντας τη σωστή αιμάτωση της σπονδυλικής στήλης του μωρού σας! Ο συνδυασμός του αφρού μνήμης με το μεγάλης ελαστικότητας και ανοιχτής κυτταρικής δομής αφρώδες υλικό Aquapur, καθιστά το στρώμα Θέτις ένα από τα πλέον εργονομικά στρώματα για μωρά!Το Memory foam Viscopur είναι τελευταίας γενιάς και υψηλής ποιότητας ελαστική βισκόζη, αυξημένης πυκνότητας, που λειτουργεί ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος, ελαχιστοποιώντας τα σημεία πίεσης και προκαλώντας σωστή αιμάτωση της σπονδυλικής στήλης και των άκρων. Το υλικό αυτό δημιουργεί συνθήκες "έλλειψης βαρύτητας", γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε από την NASA για την εκτόνωση της πίεσης με την οποία έρχονταν αντιμέτωποι οι αστροναύτες κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Η εξαιρετική ανθεκτικότητά του έχει επιβεβαιωθεί μέσα από διαδικασίες ελέγχου αντοχής, που σε συνδυασμό με τις επαναστατικές ιδιότητές του, το προάγουν σε ένα από τα πιο εξεζητημένα υλικά για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ύπνου, που διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία. Κατά τη διαδικασία παραγωγής του δεν χρησιμοποιούνται ουσίες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό.Κάλυμμα με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό, Stretch Antibacterial, με ειδική αντιβακτηριδιακή επεξεργασία, ώστε να εμποδίζεται η ανάπτυξη βακτηρίων και ακάρεων στο στρώμα. Είναι ελαστικό για εύκολη εφαρμογή, φιλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό, χωρίς βαρέα μέταλλα και πτητικές ενώσεις. Επιπλέον, έχει υποστεί επεξεργασία βραδείας καύσης, που επιβραδύνει την εξάπλωση της φλόγας. Αφαιρείται για στεγνό καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά

Θέτις - Αντιβακτηριδιακό ελαστικό
Στρώμα βρεφικού κρεβατιού
Διατίθεται σε όποια διάσταση επιθυμείτε, κατόπιν παραγγελίας, από 66 έως 74 cm πλάτος και από 130 έως 140 cm μήκος. Ύψος: 11 cm.
Εσωτερικό υλικό: Memory foam Viscopur (αφρός μνήμης). Σύνθεση υφάσματος: 100% Polyester, βραδύκαυστο - Πιστοποίηση Oeko-Tex 100.
Αφαιρούμενο κάλυμμα και περιμετρικό φερμουάρ στο στρώμα.
Στεγνό καθάρισμα.
Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου: EN 16890:2017.
5 χρόνια εγγύηση.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.
Στρώμα κρεβατιού (έως 74x140cm)

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες