Sale! Μάρσιπος Infantino® Carry On Multi-Pocket Carrier Μεγαλύτερη προβολή

Μάρσιπος Infantino® Carry On Multi-Pocket Carrier

448648

B-930-005333-09

CARRY ON MULTI POCKET CARRIER ΜΑΡΣΙΠΟΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

99,90 €

99,99 €

-0,09 €

Περιγραφή

Ο μάρσιπος 4 σε 1 Carry On Multi-Pocket Carrier από την Infantino® είναι ιδανικά σχεδιασμένος, με 6 θήκες αποθήκευσηs.Είναι κατάλληλος από τη γέννηση και προσαρμόζεται στην ανατομία του παιδιού καθώς μεγαλώνει. Το κάθισμα ρυθμίζεται εύκολα, με κουμπώματα, ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του μωρού κι έτσι ο μάρσιπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.Διαθέτει προσκέφαλο που εξασφαλίζει την υποστήριξη του κεφαλιού και του αυχένα των πολύ μικρών μωρών.Εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, με ενισχυμένη ζώνη μέσης και ιμάντες ώμου, που προσαρμόζονται εύκολα, με πόρπες, στην μορφολογία του χρήστη και εγγυώνται πραγματική άνεση.

Χαρακτηριστικά

Carry On Multi-Pocket Carrier
Μάρσιπος
0+ μηνών, 3,6-18 kg.
4 τρόποι τοποθέτησης του μωρού: Εμπρός, με μέτωπο προς το γονέα με στενό κάθισμα ή φαρδύ κάθισμα, εμπρός με μέτωπο προς το δρόμο, αλλά και στην πλάτη.
Σύνθεση: 100% Nylon. Δίχτυ, θήκη εξωτερικά: 100% Polyester.
Χρώμα: Grey
6 πρακτικές θήκες και τσέπες αποθήκευσης: Για την πιπίλα στον ιμάντα ώμου, για το κινητό και τα κλειδιά στη ζώνη μέσης και διάφορες μπροστινές θήκες. Ειδικός σχεδιασμός, ώστε οι τσέπες να εξέχουν προς τα έξω και να μην ενοχλούν το μωρό.
Κάθισμα ρυθμιζόμενο ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Διχτυωτό ύφασμα, που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα ανάμεσα στο παιδί και τον γονέα. Ενισχυμένοι ιμάντες ώμων και ζώνη στήριξης μέσης, που διασφαλίζει τη σωστή κατανομή βάρους για τον γονέα.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες