Λίκνο Chicco Next to me Dove grey

380179

P02-79339-72

ΛΙΚΝΟ NEXT TO ME 72/DOVE GREY

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν Παραγγελίας

203,81 € με Φ.Π.Α

Περιγραφή

Το Next 2 me είναι το νέο λίκνο της Chicco που ευνοεί τον ύπνο με τη συντροφιά του μωρού σας. Η τέλεια λύση για να κοιμηθείτε άνετα τη νύχτα και ένας τρόπος να έχετε το μωρό πάντα κοντά σας όταν θηλάζετε. Με το Next2me το μωρό σας μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια στο λίκνο του, ενώ μπορείτε να είστε δίπλα του, να νιώθει προστασία και να το θηλάζετε με άνεση. Με αυτό τον τρόπο ο δεσμό σας θα δυναμώσει και οι νύχτες σας θα είναι πιο ήρεμες. Ελαφριά κατασκευή. Εύκολο στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Τα υφάσματα μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν. Με στρώμα και τσάντα για να το αποθηκεύσετε. Διαθέτει δύο ρόδες με φρένο και δύο αντιολισθητικά πόδια. Εξαιρετικά ευέλικτο, προσαρμόζεται τόσο στα κλασικά κρεβάτια, όσο και στα κρεβάτια με υπόστρωμα ή με συρτάρι, χάρη στα πτυσσόμενα πόδια του. Απλό και ασφαλές σύστημα πρόσδεσης στο κρεβάτι των γονιών. Ρυθμιζόμενο ύψος σε 6 διαφορετικές θέσεις για να προσαρμόζεται στα περισσότερα κρεβάτια. Διαθέτει 3 θέσεις ανάκλισης για να διευκολύνει την πέψη και την αποφυγή αναγωγών, από 35 μέχρι 52 cm.

Χαρακτηριστικά

Next to me
Λίκνο
0+ μηνών
Διαστάσεις: Μ: 93 x Π: 69 x Υ: 66/81 cm
Χρώμα: Dove grey
Διαθέσιμα χρώματα: Dove grey, Silver, Circles.
Ρύθμιση ύψους σε 6 διαφορετικές θέσεις, για να ταιριάζει σε όλα τα κρεβάτια, με κουμπιά εύκολης προσαρμογής. 3 θέσεις ανάκλισης.
Ελαφριά κατασκευή. 2 ρόδες με φρένο και 2 αντιολισθητικά πόδια. Εύκολο στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Με στρώμα και τσάντα αποθήκευσης. Υφάσματα αφαιρούμενα και πλενόμενα.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία: