Sale! Γυμναστήριο και χαλάκι δραστηριοτήτων Taf™ Toys North Pole 4 Season Gym Μεγαλύτερη προβολή

Γυμναστήριο και χαλάκι δραστηριοτήτων Taf™ Toys North Pole 4 Season Gym

457571

T-12565

NORTH POLE 4 SEASON GYM ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

75,50 €

75,90 €

-0,40 €

Περιγραφή

Το Taf™ Toys North Pole 4 Season Gym είναι το τέλειο αναπτυξιακό γυμναστήριο, ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα, ενώ προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού σας καθώς μεγαλώνει.Σχεδιασμένο για 2 στάδια ανάπτυξης του μωρού:

  • Στάδιο 1 (0-3 μηνών): Περιλαμβάνει αποσπώμενο παιχνίδι με μουσική, φως και χαλαρωτικούς λευκούς ήχους. Το χαλάκι είναι ιδανικό για τον χρόνο που το μωρό στέκεται στην κοιλίτσα του, φτιαγμένο με εξαιρετικά μαλακό ύφασμα, για απόλυτη άνεση. Το χαλί μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και ως αλλαξιέρα, ενώ πλένεται στο πλυντήριο, για εύκολο καθάρισμα. Κρεμαστά παιχνίδια με χρώματα υψηλής αντίθεσης, μπορούν να κρέμονται στις αψίδες ή να στερεώνονται στις θηλιές του χαλιού.
  • Στάδιο 2 (3+ μηνών): Πλήρους μεγέθους γυμναστήριο και χαλάκι παιχνιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού με όμορφες εικόνες αναπαράστασης των 4 εποχών, που προωθούν την αλληλεπίδραση γονέα - μωρού.
Το γυμναστήριο North Pole 4 Seasons έχει σχεδιαστεί για νεογέννητα παρέχοντάς τους ένα άνετο περιβάλλον, με πλούσιο γέμισμα, εξαιρετικά μαλακά υφάσματα σε απαλά χρώματα, 4 κρεμαστά παιχνίδια και ένα μουσικό παιχνίδι με καταπραϋντικές μελωδίες και φώτα. Το αποσπώμενο παιχνίδι του, συνδυάζει συναρπαστική μουσική και χαλαρωτικούς λευκούς ήχους, που ενεργοποιούνται με το τράβηγμα του μασητικού σε σχήμα αστεράκι από το μωρό. Το μουσικό αυτό παιχνίδι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις βρεφικές κούνιες, στα καθίσματα αυτοκινήτου και σχεδόν οπουδήποτε.Στην Taf™ Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf™ Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων ανάπτυξής τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.
Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!

Χαρακτηριστικά

North Pole 4 Season Gym
Γυμναστήριο και χαλάκι δραστηριοτήτων
0+ μηνών
Διαστάσεις: 70 x 11 x 48 cm.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες