Κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Gold Aton M i-Size Soho Grey 0-13 kg Μεγαλύτερη προβολή

Κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Gold Aton M i-Size Soho Grey 0-13 kg

454946

521001248

ATON M i-SIZE SOHO GREY/MID GREY PU2 ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

189,90 €

Περιγραφή

Προσφορά Cybex! Με την αγορά καθίσματος αυτοκινήτου, ΔΩΡΟ το θερινό αντιδρωτικό κάλυμμα αξίας 49,95€!Κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Gold Aton M i-Size
Το Cybex Aton M i-Size προσφέρει την πλέον προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας. Σε συνδυασμό με τη βάση καθίσματος αυτοκινήτου Μ (διατίθεται ξεχωριστά), το κάθισμα αυτό πληροί τις προδιαγραφές του νέου κανονισμού i-Size της Ε.Ε. για την ασφάλεια των παιδιών. Το Aton M i-Size είναι κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη ύψους 45-87 cm και μέγιστο βάρος 13 kg. Η modular πρωτοπορία συναντά τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας: Το Aton M i-Size διαθέτει αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι, το οποίο προσφέρει μια σχεδόν οριζόντια θέση για τα πρόωρα και τα νεογέννητα μωρά. Ο συνδυασμός του σύστηματος L.S.P. και του κέλυφους απορρόφησης ενέργειας συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία του παιδιού. Το προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους, η μαλακή επένδυση του συστήματος ζώνης ασφαλείας και η XXL αντιηλιακή κουκούλα εξασφαλίζουν άνετες διαδρομές.

  • Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων, για τέλεια προσαρμογή και μέγιστη ασφάλεια: Tο κάθισμα μεγαλώνει μαζί με το παιδί προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια χρήσης. Τα προστατευτικά του κεφαλιού μεγαλώνουν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες χώρου του παιδιού.
  • Σύστημα L.S.P.: Το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.) προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Η ισχύς πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης απορροφάται μέσα από μια γραμμική σειρά αντιδράσεων, χάρη στη χρήση προστατευτικών πλευρικών μαξιλαριών αλλά και προστατευτικών για το κεφάλι και τους ώμους. Ταυτόχρονα, η κινητική ενέργεια του σώματος, η οποία προκαλείται από την πρόσκρουση, απορροφάται εγκαίρως και το κεφάλι οδηγείται σε ασφαλή θέση.
  • Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας: Απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.
  • Σύστημα μεταφοράς: Συμβατό με τα καρότσια Cybex, Gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών.

Χαρακτηριστικά

Aton M i-Size
Κάθισμα αυτοκινήτου
0-13 kg
Τεχνολογία i-Size UN R129/02, για παιδιά ύψους 45-87 cm.
Διαστάσεις: Μ: 66 x Π: 44 x Υ: 39-56,5 cm. Βάρος: 4,2 kg.
Ζώνη ασφαλείας 3 σημείων, σε σχήμα Υ, με μαλακή ενίσχυση για τους ώμους και τον καβάλο, ρυθμιζόμενη μαζί με το προσκέφαλο.
Χρώμα: Soho Grey - Mid Grey
Διαθέσιμα χρώματα: Soho Grey, Granite Black.
Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης L.S.P. (Linear Side-impact Protection) και κέλυφος απορρόφησης ενέργειας. Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε 11 θέσεις. Επεκτεινόμενη κουκούλα XXL, με αντηλιακή προστασία UPF50+. Αποσπώμενο μαξιλάρι.
Προαιρετικά με πρόσθετη βάση

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες