Μπάνιο 4 σε 1 Chicco Bubble Nest Ocean Μεγαλύτερη προβολή

Μπάνιο 4 σε 1 Chicco Bubble Nest Ocean

459376

P07-79117-86

ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ 4 ΣΕ 1 /86 OCEAN

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

139,99 €

Περιγραφή

Bubble Nest μπανάκι 4 σε 1 Επανεφευρίσκοντας την ώρα του μπάνιου...
Η εύχρηστη πτυσσόμενη λύση για έξυπνους γονείς που να κάνουν μπάνιο το μωρό ακόμα και με περιορισμένο χώρο στο σπίτι.Το Bubble Nest απο την Chicco είναι μια καινοτόμα λύση για το μπάνιο, που κάνει αυτή τη στιγμή χαλαρωτική τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Στην πραγματικότητα, με το Bubble Nest, το μωρό βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τους γονείς, ώστε να μη χρειάζεται να σκύψουν.
Το Bubble Nest της Chicco είναι η βοήθεια για το μπάνιο που μπρορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη ντουζιέρα, με την πρακτική βάση, όσο και στη μπανιέρα απλά αφαιρώντας το κάθισμα και χρησιμοποιώντας το μεμονωμένα.
Το Bubble Nest της Chicco είναι κατάλληλο για παιδιά απο 0 έως 12 μηνών, με στις 2 διαφορετικές διαμορφώσεις (0-6 και 6-12 μηνών), για τις οποίες αρκεί να γυρίσετε το κάθισμα ανάποδα. Ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού και εγγυάται μέγιστη άνεση και στις 2 διαμορφώσεις.
Η πρακτική T-bar μπαριέρα, που βρίσκεται στη βάση της μπανιέρας, σας επιτρέπει να κρατάτε πάντα το μωρό στη σωστή θέση, αποφεύγοντας την ολίσθηση κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

  • Αντιολισθητικό κάθισμα από μαλακό λάστιχο
  • Βιδωτό πώμα για να διευκολύνει το γέμισμα και το άδειασμα του Bubble Nest
  • 4 βεντούζες για να τοποθετείται σταθερά στη μπανιέρα
  • Διπλώνει εύκολα
  • Χρήση χωρίς βάση

Χαρακτηριστικά

Bubble Nest - Ocean
Μπάνιο 4 σε 1
0-12 μηνών
Ευέλικτος σχεδιασμός, ιδανικό για περιορισμένο χώρο, με δυνατότητα χρήσης σε μπανιέρα και ντουζιέρα. Ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού, με 2 διαμορφώσεις 0-6 και 6-12 μηνών.
Αντιολισθητικό κάθισμα, από μαλακό λάστιχο. Αφαιρούμενη μπάρα ασφαλείας σε σχήμα Τ. Βιδωτό πώμα για εύκολο γέμισμα και άδειασμα. 4 βεντούζες για σταθεροποίηση στην μπανιέρα.
Αφαιρούμενη πρακτική βάση στήριξης, που φέρνει το μωρό στο σωστό ύψος, χωρίς να σκύβουν οι γονείς. Διπλώνει εύκολα για αποθήκευση.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες