Sale! Τρίκυκλο παιδικό πατίνι - περπατούρα Micro Mini2Go Deluxe Plus Pink Μεγαλύτερη προβολή

Τρίκυκλο παιδικό πατίνι - περπατούρα Micro Mini2Go Deluxe Plus Pink

427889

MMD033

ΑΝΕΠ. Micro Mini2Go Deluxe Plus Pink Τρίκυκλο πατίνι-περπατούρα Ροζ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

139,89 €

139,90 €

-0,01 €

Περιγραφή

Το Mini2Go αποτελεί την τελευταία καινοτομία της Micro για νήπια και παιδιά από 12 μηνών έως και 5 ετών. Το νέο πολυλειτουργικό όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 διαφορετικές μορφές:

  • περπατούρα με αποθηκευτικό χώρο
  • περπατούρα χωρίς αποθηκευτικό χώρο
  • Mini Micro scooter με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού
Ακολουθώντας την φιλοσοφία στρέψης των μοντέλων Mini Micro, Mini3in1 και Maxi Micro, το Mini2Go διαθέτει δύο τροχούς μπροστά και έναν τροχό πίσω, δίνοντας την δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και την κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από την διασκέδαση και το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του. Το Mini2Go διαθέτει αφαιρούμενο, συρταρωτό αποθηκευτικό χώρο που επιτρέπει στα παιδιά να μεταφέρουν τα παιχνίδια, τα σνακς, τα ποτά ή και τα ρούχα τους πάντα και παντού με ευκολία και απόλυτη προστασία κάτω από το κάθισμα. Το διαφανές "συρτάρι" ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια και μπορεί να αφαιρεθεί και να ξανατοποθετηθεί πανεύκολα οποιαδήποτε στιγμή από το παιδί. Οι επιλογές που προσφέρει το Mini2Go δεν σταματούν εδώ: Αφαιρώντας τον αποθηκευτικό χώρο και το κάθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε Mini Micro με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού, χαρακτηριστικό που διαθέτει μόνο το Mini2Go στην κατηγορία Mini. Το ύψος του τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί από 49 έως και 67 εκατοστά, επιτρέποντας να χρησιμοποιηθεί από νήπια και παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως και 5 ετών. Η μεταφορά του Mini2Go είναι πανεύκολη καθώς όλα τα μέρη του είναι ελαφρυά και αφαιρούμενα, ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο. Χωρίς καμιά αμφιβολία, το Mini2Go αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση διασκέδασης και πολυμορφίας που έχει δημιουργηθεί ποτέ για τα μικρά παιδιά. Βραβευμένη Ελβετική σχεδίαση.

Χαρακτηριστικά

Mini2Go Deluxe Plus
Τρίκυκλο παιδικό πατίνι - περπατούρα
1-5 ετών. Μέγιστο βάρος: 20 kg.
Χρώμα: Pink
Πολυλειτουργικό όχημα με 3 διαφορετικές μορφές: Περπατούρα με αποθηκευτικό χώρο, περπατούρα χωρίς αποθηκευτικό χώρο και Mini Micro scooter με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού.
Εύκολα αφαιρούμενος συρταρωτός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα.
Το μόναδικό Mini Micro scooter με ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού, από 49 έως και 67 cm. Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, με αφαιρούμενα όλα τα μέρη.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες