Sale! Μάρσιπος Infantino® In Season 5 Layer Ergonomic Carrier Μεγαλύτερη προβολή

Μάρσιπος Infantino® In Season 5 Layer Ergonomic Carrier

458221

B-300004-01

IN SEASON 5 LAYER ERGONOMIC CARRIER ΜΑΡΣΙΠΟΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

107,00 €

110,00 €

-3,00 €

Περιγραφή

Όπως ο καιρός, έτσι και ο μάρσιπος Infantino® In Season αλλάζει! Ο μάρσιππος αυτός έχει σχεδιαστεί ώστε, χωρίς κόπο, να μετατρέπεται για να αντιμετωπίσει τις καιρικές μεταβολές, να ρυθμίζεται σε τέλεια θέση για το μωρό και να προσαρμόζεται για να ταιριάζει στη μαμά και στο μπαμπά.  5 επιλογές γρήγορης καιρικής προσαρμογής: 
- Ηλιόλουστες ημέρες: Ενσωματωμένη, μαλακή κουκούλα, που γυρνάει προς τα πάνω για προστασία από τον ήλιο και για μικρής διάρκειας ύπνο. 
- Ζεστές ημέρες: Ανοίγοντας το διάτρητο, υφασμάτινο επίπεδο, διατηρείται το μωρό δροσερό.  
- Αίθριες ημέρες: Το βαμβακερό επίπεδο που περιβάλλει το μωρό αναδιπλώνεται και κλειδώνει τη φυσική θερμότητα του σώματος. 
- Κρύες μέρες: Δεύτερο βαμβακερό επίπεδο για προσθήκη ζεστασιάς και μόνωσης. 
- Βροχές και χιόνια: Το πτυσσόμενο κάλυμμα βροχής με πλήρη κάλυψη κρατά το μωρό στεγνό και αποθηκεύεται εύκολα στην ενσωματωμένη τσέπη αποθήκευσης. 

  • 4 θέσεις μεταφοράς
  • Μεγάλη τσέπη αποθήκευσης, για τα απαραίτητα αξεσουάρ του γονέα.
  • Εργονομικό κάθισμα που στηρίζει την πλάτη και τους γοφούς του μωρού σε τέλεια θέση «M», με στήριξη από την μία πλευρά έως την άλλη.
  • Πλούσια επενδεδυμένες τιράντες και πλατιά υποστηρικτική ζώνη μέσης, που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος του μωρού, μειώνοντας την καταπόνηση της πλάτης και την πίεση στους  ώμους, για χρονικά μεγάλο διάστημα άνεσης.
  • Πλένεται στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά

In Season 5 Layer Ergonomic Carrier
Μάρσιπος
0+ μηνών, 3,6-18 kg.
4 τρόποι τοποθέτησης του μωρού: Εμπρός, με μέτωπο προς το γονέα με στενό κάθισμα ή φαρδύ κάθισμα, εμπρός με μέτωπο προς το δρόμο, αλλά και στην πλάτη.
Χρώμα: Grey
5 επιλογές γρήγορης καιρικής προσαρμογής. Ενσωματωμένη μαλακή κουκούλα με σκίαστρο, διάτρητο υφασμάτινο επίπεδο για δροσιά, δεύτερο βαμβακερό επίπεδο για ζεστασιά και μόνωση και πτυσσόμενο κάλυμμα βροχής, που αποθηκεύεται σε ενσωματωμένη τσέπη.
Εργονομικό κάθισμα που στηρίζει την πλάτη και τους γοφούς του μωρού σε τέλεια θέση «M», με στήριξη από την μία πλευρά έως την άλλη. Επενδεδυμένες τιράντες και πλατιά υποστηρικτική ζώνη μέσης, που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος, για άνετη μεταφορά.
Μεγάλη τσέπη αποθήκευσης, για τα απαραίτητα αξεσουάρ του γονέα. Πλένεται στο πλυντήριο.
0+ μηνών
έως 18 kg

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες