Στρώμα GRECO STROM Εκάτη με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό (έως 110x200cm) Μεγαλύτερη προβολή

Στρώμα GRECO STROM Εκάτη με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό (έως 110x200cm)

460589

PAI.EKA.ANT.110

ΣΤΡΩΜΑ ΕΚΑΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚO ΕΛΑΣΤΙΚΟ 101-110x161-200

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

312,00 €

Περιγραφή

Το στρώμα Εκάτη παρέχει υψηλή ποιότητα, σταθερότητα και αντοχή. Επιπλεόν, η στρώση latex που διαθέτει, προσφέρει στο μωράκι σας ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και άνεση. Η τεχνολογία ελατηρίων Baby Bonnell Spring Unit 200B προσφέρει εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος Bonnell, δημιουργώντας έναν ισχυρό πυρήνα, που επιπλέον προάγει τη διαπερατότητα του αέρα.Οι στρώσεις κοκοφοίνικα και latex προσφέρουν μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, εξασφαλίζοντας τον άριστο αερισμό του στρώματος. Επιπλέον, το αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας Foam support υποστηρίζει περιμετρικά το στρώμα.Κάλυμμα με ύφασμα αντιβακτηριδιακό ελαστικό, Stretch Antibacterial, με ειδική αντιβακτηριδιακή επεξεργασία, ώστε να εμποδίζεται η ανάπτυξη βακτηρίων και ακάρεων στο στρώμα. Είναι ελαστικό για εύκολη εφαρμογή, φιλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό, χωρίς βαρέα μέταλλα και πτητικές ενώσεις. Επιπλέον, έχει υποστεί επεξεργασία βραδείας καύσης, που επιβραδύνει την εξάπλωση της φλόγας. Αφαιρείται για στεγνό καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά

Εκάτη - Αντιβακτηριδιακό ελαστικό
Στρώμα παιδικού κρεβατιού
Διατίθεται σε όποια διάσταση επιθυμείτε, κατόπιν παραγγελίας, από 101 έως 110 cm πλάτος και έως 200 cm μήκος. Ύψος: 19 cm.
Εσωτερικό υλικό: Κοκοφοίνικας - Latex, Ελατήριο Bonnell. Σύνθεση υφάσματος: 100% Polyester, βραδύκαυστο - Πιστοποίηση Oeko-Tex 100.
Αφαιρούμενο κάλυμμα και περιμετρικό φερμουάρ στο στρώμα.
Στεγνό καθάρισμα.
Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου: EN 16890:2017.
3 χρόνια εγγύηση.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.
Στρώμα κρεβατιού (έως 110x200cm)

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες