Sale! Κέντρο παιχνιδιού και αναρρίχησης Plum® My First Wooden Playcentre Μεγαλύτερη προβολή

Κέντρο παιχνιδιού και αναρρίχησης Plum® My First Wooden Playcentre

460632

27203AB110

PLUM MY FIRST WOODEN PLAYCENTRE ΞΥΛΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

349,86 €

390,00 €

-40,14 €

Περιγραφή

Το κέντρο δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου Plum® My First Wooden Playcentre είναι ιδανικό για τις πρώτες περιπέτειες στον κήπο ή την αυλή!
Ενθαρρύνει το υγιές ενεργό παιχνίδι των μικρών σας εξερευνητών, βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών τους δεξιοτήτων και απελευθερώνει τη φαντασία τους.
Η τέλεια πρώτη εμπειρία για τους μικρούς σας ορειβάτες! Αυτό το κέντρο παιχνιδιού με 2 επίπεδα ύψους επιτρέπει στο παιδί να εξερευνήσει τα όρια του και το βοηθά να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του, μέσα από την ευελιξία και την ισορροπία.Τα παιδιά μπορούν να νιώσουν στην κορυφή του κόσμου, είτε σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του τοίχου αναρρίχησης, πριν κατέβουν από το δίχτυ σχοινιών στην άλλη πλευρά, είτε ανεβαίνοντας από την ξύλινη σκάλα στην υπερυψωμένη εξέδρα, πριν γλιστρήσουν από από τη μπλε τσουλήθρα στο έδαφος και αρχίσουν ξανά την περιπέτεια. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, τα μικρά σας θα έχουν το δικό τους κρησφύγετο, πίσω από μια χρωματιστή υφασμάτινη πόρτα.
Παρακολουθήστε τα να παίζουν κρυφτό, να πλάθουν φανταστικές ιστορίες και να ζούν τις δικές τους εκπληκτικές περιπέτειες!Μοντέρνος ποπ σχεδιασμός, με χρωματιστά υφάσματα και βραχάκια αναρρίχησης.
Στιβαρή κατασκευή, με σεβασμό στο περιβάλλον, από ξυλεία βιώσιμης προέλευσης υψηλής, με πιστοποίηση FSC®.

Χαρακτηριστικά

My First Wooden Playcentre
Ξύλινο κέντρο Κέντρο παιχνιδιού και αναρρίχησης εξωτερικού χώρου
18+ μηνών. Μέγιστο βάρος: 40 kg.
Διαστάσεις: Π: 143 x Β: 260 x Υ: 100 cm.
Κέντρο παιχνιδιού με 2 επίπεδα ύψους, τοίχο αναρρίχησης, δίχτυ σχοινιών, ξύλινη σκάλα και εξέδρα και κρυσφύγετο με υφασμάτινη πόρτα.
Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή, από ξυλεία βιώσιμης προέλευσης, με πιστοποίηση FSC®. Συναρμολόγηση από 2 ενήλικες, σε 2 ώρες. Μόνο για εξωτερική χρήση.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες