Καρότσι και port-bebe MOON™ ReSea S Navy Μεγαλύτερη προβολή

Καρότσι και port-bebe MOON™ ReSea S Navy

461162

63940310-303

RESEA S 303 NAVY ΚΑΡΟΤΣΙ+PORT-BEBE

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

598,00 €

Περιγραφή

Πώς κάνεις ένα λειτουργικό θαύμα όπως το ReSea Sport μας, ακόμη πιο πρακτικό; Ιδού μια πρόταση: Το ReSea S που κάνει την καθημερινή οικογενειακή ζωή ευκολότερη – από την αρχή κιόλας. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Το σπορ κάθισμα θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού – κι όχι τ’ αντίστροφο. Έτσι, μπορεί να εγκατασταθεί και κοιτώντας προς τα εμπρός και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πρόσθετα,  μπορεί να μεταφέρει μέγιστο βάρος 22 κιλά. (EN 1888-2: 2018).
ΟΥΑΟΥ: ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ: Το ReSea Sport μπορεί να διπλωθεί γρήγορα κι εύκολα στα εύχρηστα 65x58x40 εκ.
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ; ΒΕΒΑΙΑ: Ακόμη και τα ψώνια βρίσκουν ένα ασφαλές μέρος εδώ: το μεγάλο, εύκολα προσβάσιμο καλάθι προσφέρει πολύ χώρο για όλων των ειδών τα πράγματα.
Το μωρό ή το νήπιο, καθιστό ή ξαπλωμένο, κοιτώντας μπρος ή έχοντας οπτική επαφή με τη μαμά: το ReSea S προσφέρει μέγιστη ευελιξία σε συμπαγή σχεδιασμό.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ: Η αφαιρούμενη μπροστινή προστατευτική μπάρα και η ζώνη πρόσδεσης 5-σημείων εξασφαλίζουν ολική προστασία κι ασφάλεια στο σπορ κάθισμα.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΝΟΥ 2.0: Το νέο μας CIRC AIR-σύστημα (σύστημα κυκλοφορίας του αέρα) όχι μόνο βοηθάει στον άνετο ύπνο, μα πάνω από όλα στην υγιή αναπνοή μέσα στο κύριο σώμα του καροτσιού. Χάρη στην συνδρομή του στρώματος που «αναπνέει», δοκιμασμένου για τους ρύπους και με PREMIUM-άνεση της Traumeland και των αεραγωγών στη βάση του κύριου σώματος του καροτσιού, το εκπνεόμενο CO2 απομακρύνεται, καθώς επίσης αποφεύγονται η συσσώρευση θερμότητας αλλά και η υποθερμία.
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ: Καθώς το παιδί μεγαλώνει κι επιζητεί περισσότερη περιπέτεια, το ευρύχωρο κύριο σώμα του καροτσιού μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με το σπορ κάθισμα. Με αυτόν τον τρόπο, το καρότσι εύκολα μετατρέπεται σε υψηλής ποιότητας καροτσάκι. Η χειρολαβή μπορεί να ρυθμιστεί σε μηδέν χρόνο από 90-110 εκ, στο αντίστοιχο μέγεθος του σώματος.
Βέλτιστος αερισμός, άνετη θέα στο παιδί και μια αξιόπιστη, 50+επεκτεινόμενη ηλιοροφή: το παράθυρο με κλιματική ζώνη θα αποδειχτεί ότι εξυπηρετεί για πολλούς λόγους.Για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος μετακίνησης, στη βάση όλων των καροτσιών MOON™ μπορούν να τοποθετηθούν τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου Maxi-Cosi® και Axkid, με ειδικούς αντάπτορες (πωλούνται ξεχωριστά).

Χαρακτηριστικά

ReSea S
Καρότσι και port-bebe
0+ μηνών, έως 22 kg.
Βάρος: Με το port-bebe: 12,8 kg. Με το κάθισμα καροτσιού: 11,5 kg.
Διαστάσεις: Καρότσι ανοιχτό: Μ: 95 x Π: 58 x Υ: 106,5 cm. Port-bebe: Μ: 85,5 x Π: 43 x Υ: 63,5 cm.
Διαστάσεις κλειστό: Μ: 65 x Π: 57 x Υ: 29 cm.
Κάθισμα καροτσιού: Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, με μαλακή ενίσχυση και αφαιρούμενη μπάρα ασφαλείας.
Κάθισμα καροτσιού: 3 θέσεις ανάκλισης πλάτης και ρυθμιζόμενο υποπόδιο.
Χρώμα: 304 Navy
Διαθέσιμα χρώματα: Black, Anthrazit, Stone, Navy.
Αντιστρέψιμο κάθισμα καροτσιού. Τηλεσκοπικό χερούλι, ρυθμιζόμενο σε ύψος 90-110 cm. Αναρτήσεις και μεγάλοι περιστρεφόμενοι τροχοί με αφρό, για σταθερότητα και ομαλή κίνηση. Εύκολο και γρήγορο συμπαγές κλείσιμο, μαζί με το κάθισμα καροτσιού.
Port-bebe με μοναδικό σύστημα αερισμού CIRC AIR® by MOON™, με αεραγωγούς στη βάση του και διαπνέον άνετο στρώμα, ειδικής κατασκευής. Κουκούλα ηλιοπροστασίας SPF50+, με παράθυρο αερισμού. Περιλαμβάνεται αδιάβροχο και ευρύχωρο καλάθι με κάλυμμα.
2 σε 1

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες