Στρώμα GRECO STROM Ίρις με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό (έως 80x160cm) Μεγαλύτερη προβολή

Στρώμα GRECO STROM Ίρις με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό (έως 80x160cm)

461836

VRE.IRI.COT.002

ΣΤΡΩΜΑ ΙΡΙΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΖΑΚΑΡ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ 75-80x141-160 ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

364,00 €

Περιγραφή

Το Ίρις είναι ένα πρωτοποριακό στρώμα, υποαλλεργικό, απαλλαγμένο από χημικά πρόσθετα, που διασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες αερισμού και απομάκρυνσης της υγρασίας, με αποτέλεσμα έναν άνετο και υγιεινό ύπνο για το μωρό σας!Είναι κατασκευασμένο από το υλικο Labyrinth, την πιο πρόσφατη καινοτομία της GRECO STROM. Πρόκειται για ένα υποαλλεργικό, μη τοξικό θερμοπλαστικό ελαστομερές, που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των πιο αυστηρά επιλεγμένων, πλήρως ανακυκλώσιμων συνθετικών ινών και των καλύτερων σχεδιαστικών μοτίβων της φύσης. Το αποτέλεσμα είναι ένας ασύγκριτος συνδυασμός ελαστικότητας, διαχωρισμού πίεσης και εξαερισμού, που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Η τρισδιάστατη δομή συγχωνευμένων μονονημάτων επιτρέπει στην υγρασία και τον αέρα να ρέουν ελεύθερα μέσα από τα ανοιχτά στρώματα του Ladyrinth. Η οριζόντια μεταφορά του αέρα, που προκαλείται από τη φυσική κίνηση του σώματος του μωρού, δημιουργεί το πιο άνετο μικροκλίμα, για τις πιο ξεκούραστες και χαλαρωτικές συνθήκες ύπνου. Πλένεται εύκολα, ώστε να διατηρείται καθαρό, στεγνώνει γρήγορα και είναι απολύτως αδιάβροχο.Κάλυμμα με ύφασμα ζακάρ βαμβακερό, Jacquard Cotton, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό βαμβάκι, που χαρίζει άνεση και απλή αίσθηση για ξεκούραστο ύπνο. Είναι φλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό, χωρίς βαρέα μέταλλα και πτητικές ενώσεις. Επιπλέον, έχει υποστεί επεξεργασία βραδείας κάυσης, που επιβραδύνει την εξάπλωση της φλόγας. Αφαιρείται για στεγνό καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά

Ίρις - Ζακάρ βαμβακερό
Στρώμα βρεφικού κρεβατιού
Διατίθεται σε όποια διάσταση επιθυμείτε, κατόπιν παραγγελίας, από 75 έως 80 cm πλάτος και από 141 έως 160 cm μήκος. Ύψος: 11 cm.
Εσωτερικό υλικό: Θερμοπλαστικό ελαστομερές. Ύφασμα ζακάρ: 60% Cotton 40% Polyester, βραδύκαυστο - Πιστοποίηση Oeko-Tex 100.
Αφαιρούμενο κάλυμμα και περιμετρικό φερμουάρ στο στρώμα.
Στεγνό καθάρισμα.
Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου: EN 16890:2017.
5 χρόνια εγγύηση.
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.
Στρώμα κρεβατιού (έως 74x140cm)

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες