Sale! Κάθισμα αυτοκινήτου RECARO Monza Nova Is SF Prime Silent Grey 9-36 kg Μεγαλύτερη προβολή

Κάθισμα αυτοκινήτου RECARO Monza Nova Is SF Prime Silent Grey 9-36 kg

463983

00088008310050

MONZA NOVA IS SF PRIME SILENT GREY RECARO ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εξαντλημένο

287,99 €

319,99 €

-32,00 €

Περιγραφή

Κάποτε το πάθος του μπαμπά ήταν οι υψηλές ταχύτητες. Τώρα είναι πατέρας και η ασφάλεια είναι η βασική του προτεραιότητα. Πάνω απ’όλα το παιδάκι του θέλει να απολαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης αλλά και να μπορεί να ακούει τον αγαπημένο του ραδιοφωνικό σταθμό σε κάθε διαδρομή.
Το RECARO Monza Nova Is SF συνδυάζει τις απαιτήσεις των γονιών με τις επιθυμίες των παιδιών. Με ενσωματωμένο ηχείο και ηχητική σύνδεση, εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ψυχαγωγίας. Ταυτόχρονα, τα μικρότερα παιδάκια είναι απόλυτα ασφαλισμένα με την ειδική του ασπίδα πρόσκρουσης, ενώ οι μεγαλύτεροι επιβάτες δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου.
Με βαθμολογία 2.0 στα ADAC και Stiftung Warentest, η οδική τους ασφάλεια είναι εγγυημένη.Μεγαλώνει μαζί τους
Ένα κάθισμα για ολόκληρη την παιδική του ηλικία; Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο του, το καθιστά δυνατό. Έτσι, το κάθισμα προσαρμόζεται ιδανικά στο ύψος του παιδιού σας και μεγαλώνει μαζί του αυτόματα, από 9 μηνών έως 12 ετών.Ηχοσύστημα
Ενσωματωμένο ηχείο στο προσκέφαλο του καθίσματος, ηχητική συνδεση και θήκη για συσκευή, εξασφαλίζουν ότι οι μικροί επιβάτες θα απολαμβάνουν την καλύτερη ψυχαγωγία, χωρίς η μαμά και ο μπαμπάς να στερούνται τη δική τους αγαπημένη μουσική. Έτσι, το παιδάκι σας μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε διαδρομή, ενώ είναι ταυτόχρονα απόλυτα προστατευμένο από το προσκέφαλο του καθίσματος.Ενσωματωμένο μαξιλαράκι για το κεφάλι
Το ενσωματωμένο μαξιλάρι για το κεφάλι, υποστηρίζει την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σε κάθε διαδρομή, ειδικότερα, όταν το παιδάκι σας κοιμάται. Το μαξιλάρι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται στο κεφάλι κάθε παιδιού.  Σύστημα εξαερισμού
Ο φρέσκος αέρας είναι απολαυστικός για όλους. Γι’αυτό το παθητικό σύστημα εξαερισμού του Monza Nova IS εξασφαλίζει τη διαρκή κυκλοφορία του αέρα, προσφέροντας καλύτερο επίπεδο άνεσης. Σε μικρότερες ή μεγαλύτερες διαδρομές, οι μικροί επιβάτες έχουν πάντα καλή διάθεση!Advanced Site Protection (ASP)
Στις μικρές αλλά και μεγαλύτερες διαδρομές, τα ενσωματωμένα προστατευτικά του Monza Nova IS προσφέρουν υψηλή προστασία σε κάθε μετακίνηση. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, απορροφούν τις δυνάμεις που προκαλούνται και που, σε αντίθετη περίπτωση, θα εξασκούνταν πάνω στο ίδιο το παιδί. Έτσι, γονείς και παιδιά ταξιδεύουν με απόλυτη ασφάλεια.Ασπίδα πρόσκρουσης
Για μικρότερα παιδάκια του Group 1 , το κάθισμα χρησιμοποιείται με την ασπίδα πρόσκρουσης και δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου. Η ασπίδα «αγκαλιάζει» το παιδί, μοιράζοντας και απορροφώντας την ενέργεια που εκλύεται στην περίπτωση σύγκρουσης σε ολόκληρη την επιφάνειά της, λειτουργώντας σαν αερόσακος. Έτσι, ο ευαίσθητος αυχένας, το κεφάλι και το στήθος του παιδιού είναι προστατευμένα.
Τα μεγαλύτερα παιδιά (group 2/3) δένονται με τη ζώνη του αυτοκινήτου.
Για υψηλή άνεση και ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο.  Κοινή τοποθέτηση: Μπορεί να τοποθετηθεί και σε αυτοκίνητα χωρίς Isofix, απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη ζώνη του αυτοκινήτου.
Ενισχυμένα στηρίγματα χεριών: Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια για τους μηρούς του παιδιού και εξασφαλίζουν άνεση στα μεγαλύτερα παιδιά.
Αφρός καθίσματος: Προσαρμόζεται ιδανικά στο σχήμα του σώματος του παιδιού, παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο άνεσης.
Οδηγοί τοποθέτησης ζωνών: Εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση του καθίσματος με τη ζώνη του αυτοκινήτου.
Ενσωματωμένοι σύνδεσμοι Isofix: Απλά τοποθετείστε το κάθισμα στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους συνδέσμους Isofix.    Πρότυπο ασφαλείας: UN R44/04.

Χαρακτηριστικά

Monza Nova Is SF
Κάθισμα αυτοκινήτου
9-36 kg
Διαστάσεις: 56 x 45-54 x 67-86 cm. Βάρος: 7,7 kg.
Μπροστινή προστατευτική μπάρα (ομάδα 1, έως 15 kg), ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου (ομάδα 2/3, 15-36 kg).
Χρώμα: Prime Silent Grey
Διαθέσιμα χρώματα: Mat Black, Silent Grey.
Αυξημένη πλευρική προστασία Advanced Site Protection (ASP). Προσκέφαλο με προσαρμοζόμενο βάθος και 11 θέσεις ρύθμισής ύψους. Ενσωματωμένο μαξιλαράκι κεφαλιού. Σύστημα αερισμού. Ενσωματωμένο ηχείο στο προσκέφαλο, ηχητική συνδεση και θήκη για συσκευή.
Ενσωματωμένο
Ναι
Όχι

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες