Sale! Lansinoh® θήλαστρο σιλικόνης Μεγαλύτερη προβολή

Lansinoh® θήλαστρο σιλικόνης

465572

LANS-SIL-P

LANSINOH ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

12,57 €

17,48 €

-4,91 €

Περιγραφή

Lansinoh® θήλαστρο σιλικόνης
Το νέο θήλαστρο σιλικόνης επιτρέπει την συλλογή και των τελευταίων σταγόνων μητρικού γάλακτος, με τεχνολογία απλής αναρρόφησης.

  • Αποτρέπει τις διαρροές μητρικού γάλακτος από το ένα στήθος, ενώ θηλάζετε από το άλλο.
  • Εύκολο στη χρήση, με μέγεθος που σας επιτρέπει τη μεταφορά όπου το χρειάζεστε.
  • Διαθέτει λουράκι για να σας εξασφαλίσει ότι το γάλα σας δεν κινδυνεύει από τις κινήσεις του μωρού σας.
Είναι σύνηθες το ένα στήθος να τρέχει όταν θηλάζουμε ή κάνουμε άντληση από το άλλο. Πιστεύουμε πως είναι σπατάλη γι’ αυτό και η Lansinoh® σχεδίασε το θήλαστρο σιλικόνης για να μαζεύει και την τελευταία σταγόνα του μητρικού γάλακτος για αποθήκευση σε μελλοντικές ανάγκες.
Χάρη στον ελαφρύ, απλό και φορητό σχεδιασμό του μπορείτε να τον έχετε μαζί σας στην τσάντα όταν είστε εκτός σπιτιού. Το σύστημα χωρίς χρήση χεριών, απλά εφαρμόζει με ασφάλεια στο στήθος δημιουργώντας μια φυσική αναρρόφηση, προσφέροντας έναν απλό τρόπο για τη συλλογή του πολύτιμου μητρικού γάλακτος.
Το θήλαστρο σιλικόνης ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη στήθους. Έχει φαρδύ λαιμό και λειτουργεί με απλή τεχνική αναρρόφησης, όταν εφαρμόζεται στο στήθος. Με λουράκι για το λαιμό, μπορείτε να το φοράτε γύρω από το λαιμό σας για να βεβαιωθείτε ότι το το μητρικό σας γάλα θα είναι ασφαλές ακόμα και αν το μωρό σας το κουνήσει.
Το καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατάει μακριά τη σκόνη ή σαν βάση. Διαφορετικά, η βάση μπορεί στερεωθεί σε λεία επιφάνεια αποτρέποντας τις διαρροές.
Λόγω του φυσικού τρόπου που το σώμα σας απελευθερώνει το μητρικό γάλα, η ποσότητα λίπους στο γάλα που είναι διαθέσιμη για το μωρό σταδιακά αλλάζει καθώς το τάισμα προοδεύει. Προτείνουμε να αναμιγνύετε γάλα από το θήλαστρο σιλικόνης με γάλα που έχει αντληθεί. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε τα μέγιστα θρεπτικά οφέλη όταν ταΐζετε το μωρό σας.
Το νέο θήλαστρο σιλικόνης θα εξασφαλίσει κάθε σταγόνα του πολύτιμου μητρικού σας γάλακτος!Πώς να χρησιμοποιήσετε το θήλαστρο σιλικόνης:
Το θήλαστρο σιλικόνης Lansinoh® είναι εύκολο στη χρήση. Όταν θηλάζετε το μωρό σας από το ένα στήθος, τοποθετήστε το θήλαστρο σιλικόνης επάνω στο άλλο στήθος για 10 λεπτά ή για όσο θηλάζετε, και αυτό θα συλλέξει το γάλα που στάζει από το στήθος σας.Πώς να εφαρμόσετε το θήλαστρο σιλικόνης:
Ο σωστός και πιο ασφαλής τρόπος να εφαρμόσετε το θήλαστρο σιλικόνης επάνω στο στήθος σας είναι να:
- Πιέσετε το κατώτερο τμήμα του θήλαστρου
- Αναποδογυρίσετε το μαξιλαράκι του θήλαστρου στην αντίθετη κατεύθυνση.
- Τοποθετήστε το θήλαστρο στη θηλή και αναποδογυρίστε το μαξιλαράκι πίσω στην αρχική του θέση, καλύπτοντας την περιοχή της θηλής. Αυτό θα δημιουργήσει μία απαλή αναρρόφηση, συλλέγοντας όλο το γάλα σας.
- Μόλις τελειώσετε, κρατήστε το κάτω μέρος του θήλαστρου σιλικόνης και αφαιρέστε απαλά από το μαξιλαράκι.

Χαρακτηριστικά

Silicone Breast Pump
Θήλαστρο σιλικόνης
Εύκολο στη χρήση, με τεχνολογία απλής φυσικής αναρρόφησης. Ελαφρύ και συμπαγές για εύκολη μεταφορά.
Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη στήθους. Λουράκι σταθεροποίησης από τον λαιμό. Καπάκι προστασίας από τη σκόνη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση.
Από 100% σιλικόνη, χωρίς Δισφαινόλη Α (BPA) και S (BPS).
Χειροκίνητο
Μονής

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες