Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος allforbabies.gr. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται. 

Τρόποι Πληρωμής

  • Αντικαταβολή: Με την παραλαβή του δέματος από την ACS Courier θα πρέπει να καταβληθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας.
  • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: χρησιμοποιώντας Visa, Visa Electron, Mastercard ή Maestro.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / e-banking: Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Τα τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον πελάτη εξ’ολοκλήρου. Στην σχετική πληρωμή πρέπει να επιλέξετε «τα τραπεζικά έξοδα με βαραίνουν στο σύνολό τους». Σε περίπτωση που επιλέξετε διαφορετικά, η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί.
  • Eurobank 

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0009.88.0201338736 (για χρήση σε Eurobank e-banking)

IBAN: GR8402600090000880201338736

  • PayPal: χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, πιστωτική ή χρεωστική.  

Αποστολή προϊόντων

Η συνεργαζόμενη εταιρία Courier είναι η ACS και παραδίδει στη διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε όλη τη Ελλάδα.

Έξοδα αποστολής

Για τις αποστολές με Courier, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 49€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,69€. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,50€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. 

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο εξέλιξής τoυς μέσα από την καρτέλα «Παραγγελίες», αφού κάνετε Είσοδο στο λογαριασμό σας. 

Επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.allforbabies.gr ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Παρακαλούμε καλέστε μας στο 211 1009601 ή στείλτε μας e-mail στο support@allforbabies.gr