Νέο Χειμερινός ποδόσακος καροτσιού Inglesina Desert Beige Μεγαλύτερη προβολή

Χειμερινός ποδόσακος καροτσιού Inglesina Desert Beige

476975

A099P1DSB

WINTER MUFF FOR STROLLERS DESERT BEIGE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΔΟΣΑΚΟΣ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

99,00 €

Περιγραφή

Χειμερινός ποδόσακος καροτσιού Inglesina.
Όταν κάνει κρύο έξω, είναι ωραίο να βγαίνει κανείς έξω νιώθοντας τόσο προστατευμένος και ζεστός όσο στο σπίτι. Ο χειμερινός υπνόσακος συνοδεύει το παιδί σας τους πιο κρύους μήνες, διασφαλίζοντας ότι το παιδί σας θα παραμείνει άνετο και ζεστό, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδανική προστασία στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  • Το εξωτερικό καπιτονέ ύφασμα είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό και όσο τους λεκέδες και εξασφαλίζει τέλεια θερμική προστασία από τη βροχή και τον άνεμο. Επιπλέον, οι αντανακλαστικές λεπτομέρειες σας κάνουν να είστε ορατοί ακόμα και τις βραδινές ώρες.
  • Η απαλή και ζεστή επένδυση από fleece εξασφαλίζει τέλεια θερμομόνωση ακόμη και τους πιο κρύους μήνες. Το διπλό φερμουάρ που μπορεί να είναι ανοιχτό και από την πλευρά των ποδιών παρέχει μια εξαιρετικά άνετη αίσθηση σε οποιαδήποτε θέση πάρει το παιδί σας.
  • Το αντιολισθητικό πίσω ένθετο διατηρεί τη σωστή θέση, ενώ οι υποδοχές για τη ζώνη 5 σημείων εξασφαλίζουν τη μέγιστη ευκολία χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Winter Footmuff for Stroller
Χειμερινός ποδόσακος
Χρώμα: Desert Beige
Κατάλληλος από 0 έως 6 μηνών. Εξωτερικό καπιτονέ ύφασμα ανθεκτικό στο νερό και στους λεκέδες. Εσωτερική επένδυση από fleece. Αντιολισθητικό ένθετο στο πίσω μέρος.
Διπλό φερμουάρ. Ανακλαστικές λεπτομέρειες για το βράδυ. Υποδοχές για ζώνη ασφαλείας 5 σημείων.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες