Νέο Κάθισμα αυτοκινήτου i-Size Coccolle Velsa Neutral Grey 40-150 cm Μεγαλύτερη προβολή

Κάθισμα αυτοκινήτου i-Size Coccolle Velsa Neutral Grey 40-150 cm

474624

323085271

COCCOLLE VELSA NEUTRAL GREY CAR SEAT i-SIZE ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤ/ΤΟΥ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

199,99 €

Περιγραφή

Το νέο κάθισμα αυτοκινήτου iSize Coccolle Velsa εγγυάται την άνεση του μικρού από την πρώτη στιγμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τους γονείς, είναι εύκολο στη χρήση χάρη στο σύστημα περιστροφής που διευκολύνει την τοποθέτηση του παιδιού, καθώς και τη σωστή τοποθέτηση του στο όχημα.
Το Coccolle Velsa παρέχει ασφάλεια σε όλους τους τρόπους χρήσης, σε όλα τα βάρη που μπορεί να φτάσει ένα παιδί με ύψος μεταξύ 40-150 cm. Σύμφωνα με το πρότυπο iSize, η σύσταση για χρήση με όψη προς τα πίσω αυξάνεται μέχρι την ηλικία των 15 μηνών - και το κάθισμα Velsa εξυπηρετεί έξοχα μια τέτοια χρήση. Για πρόσθετη άνεση, το προϊόν είναι καλά επενδυμένο και με καπιτονέ υφάσματα, έτσι ώστε το κάθισμα αυτοκινήτου να υποστηρίζει την αρμονική ανάπτυξη και έναν ήρεμο ύπνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Το προϊόν είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα προστασίας από πλευρική πρόσκρουση (SPS). ‘Ετσι, σε περίπτωση ατυχήματος, το περίβλημα του καθίσματος απορροφάει τους κραδασμούς  και όχι το σώμα του μωρού.
Εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη χρήση. Εγκεκριμένο μετά από τις πιο αυστηρές δοκιμές, ώστε να μην έχει σημασία αν είναι η μαμά , ο μπαμπάς, ο παππούς ή η γιαγιά που κάνει την εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες του μικρού. Οι 4 θέσεις ρύθμισης της πλάτης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με φορά προς τα πίσω όσο και προς τα εμπρός, με την αναφορά ότι το πρότυπο iSize συνιστά την κλίση των θέσεων μόνο προς τα πίσω, έως και 105 cm σε ύψος.
Εγκαθίσταται στο αυτοκίνητο μόνο με συνδέσμους isofix και top teather, το Coccolle Velsa είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του μικρού χρήστη. Συνοδεύεται από προσκέφαλο και μειωτήρα για τον πρώτο καιρό (χρήσιμο έως 75 cm), ρυθμιζόμενο προσκέφαλο σε πολλαπλές θέσεις, ζώνες ασφαλείας που μπορούν να αφαιρεθούν (αφού φτάσουν το ύψος των 105 cm). Όλα σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου κατασκευασμένο από φιλικά υλικά που αφήνουν το δέρμα του παιδιού να αναπνέει.

Χαρακτηριστικά

Velsa
Κάθισμα αυτοκινήτου
Πρότυπο ασφαλείας i-Size, εγκεκριμένο για παιδιά ύψους 40-150 cm, 0-36 kg.
Βάρος: 12,5 kg
Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με μαλακά μαξιλαράκια
4 θέσεις ανάκλισης πλάτης
Χρώμα: Neutral Grey
Μηχανισμός περιστροφής 360°. Φορά τοποθέτησης προς τα πίσω (έως 15 μηνών). Προστασία από πλευρική πρόσκρουση (SPS). Το κάθισμα μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Ανάκλιση και ρυθμιζόμενο προσκέφαλο. Isofix και top tether: απευθείας σύνδεση στο αυτοκίνητο.

παρόμοια προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
παράδοση σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες